top of page

Boutique Hotel Lytel BlueGelegen in de Brabantse Kempen vind je dit prachtige, kleine boutique hotel waar je heerlijk glutenvrij kunt eten. De perfecte uitvalsbasis om te wandelen en fietsen. Wil je ook een dagje de stad in? Dan ligt Eindhoven om de hoek.


De eigenaresse van dit hotel heeft coeliakie en weet dus precies wat jij nodig hebt om onbezorgd te kunnen genieten van je verblijf. Bij Lytel Blue zul je geen standaard ontbijtbuffet treffen maar een à la carte ontbijt. Hierdoor wordt je eten vers bereid en zorgt het voor minder voedselverspilling.


In het weekend van 1 april 2022 heb ik deelgenomen aan het glutenvrije weekend van dit hotel. Het was fantastisch, ik heb zelden zo lekker gegeten! Alles van de ontbijtkaart kon gekozen worden, van een klassiek ontbijt tot een pancake party. Speciaal voor dit weekend was er ook een glutenvrije high tea, de eigenaresse had ontzettend haar best gedaan om allerlei glutenvrije lekkernijen op tafel te zetten. We zijn echt verwend!


Het hotel biedt helaas geen lunch en diner. Wel zijn de eigenaren goed op de hoogte van de glutenvrije opties die restaurants in de buurt bieden. Restaurant Bij de Neut is een absolute aanrader wanneer je in Lytel Blue verblijft. Je kunt hier onder andere glutenvrije pizza, pasta en pannenkoeken eten.


De kamers van het hotel zijn luxe en smaakvol ingericht. Wil je iets bijzonders ervaren en duurzaam reizen? Kies dan voor de plasticvrije kamer.


Tip: Wil je lezen hoe andere glutenvrije reizigers dit hotel hebben ervaren? Klik dan hier om naar Tripadvisor te gaan en typ bij de beoordelingen 'glutenvrij' in.


Is je interesse gewekt? Kijk voor meer informatie op www.lytelblue.nl

Foto van: lytelblue.nl


Comments


bottom of page