top of page

Fish and chips in Dublin


Iets wat je toch niet mag missen bij je bezoek aan Dublin is fish and chips! Daarom ging ik al voor mijn bezoek op onderzoek uit waar ik glutenvrije fish and chips kon eten. Ik had nog nooit fish and chips op dus ik was erg benieuwd.

Mijn keuze viel op Beshoff Bros gezien de goede reviews in de FindMeGlutenFree app.

Vanaf buiten zag ik al een bordje dat ze glutenvrije fish and chips hebben. De serveerster was goed op de hoogte coeliakie en vertelde dat ze een volledig aparte frituur hebben. Al snel kwam er een bakje fish and chips met een GF vlaggetje naar me toe. De frietjes waren lekker knapperig en de vis kwam met een paneerlaagje en een heerlijke dip. Het zijn flinke porties dus je hebt er een goede lunch aan!


Ben je op citytrip in Dublin? Sla dit lunchadres dan zeker niet over!Comments


bottom of page