top of page

Lakaz Chamarel Exclusive LodgeOp één van de mooiste locaties in Mauritus ligt Lakaz Chamarel Exclusive Lodge. Het complex is omgeven door het Black River Gorges National Park. De foto in dit artikel heb ik zelf genomen vanaf de 'view top bar' van Lakaz. Deze bar is enkel geopend tijdens de zonsondergang en biedt een prachtig uitzicht over de kust. Een magische ervaring!


Verspreid over het complex liggen luxe lodges en twee zwembaden. Ook is er een spa aanwezig waar je een heerlijke massage kunt boeken. Iedere avond kun je terecht voor een uitgebreid 4-gangen diner en 's ochtends voor een ontbijtbuffet. Daarnaast zijn er lunchmogelijkheden. Het personeel houdt graag rekening met dieetwensen.


Wij verbleven hier in juli 2022, van tevoren had ik aangegeven dat ik coeliakie heb en daarom glutenvrij moet eten. Ik was wat zenuwachtig hoe het zou verlopen, het was voor mij de eerste keer buiten Europa en het was in ons eerste hotel helaas misgegaan. Gelukkig werd ik direct bij aankomst gerust gesteld, de chef vertelde mij dat ze een briefing hadden gehad met het keukenpersoneel en mijn glutenintolerantie hadden besproken.

Bij het ontbijtbuffet kreeg ik huisgemaakt glutenvrij brood en pannenkoeken. Het diner was a la carte, je kon iedere avond uit een paar opties kiezen. Het personeel herkende me gelijk, brachten een mandje glutenvrij brood en er kwam iemand naar me toe om het menu voor die avond door te nemen. Waar nodig werd mijn eten aangepast of kreeg ik een waardig alternatief. Ik heb heerlijk gegeten en onbezorgd kunnen genieten van mijn vakantie!


Ben je benieuwd naar mijn andere belevenissen in dit prachtige land? Lees hier alles over mijn reis naar Mauritius.


Wil je meer weten over deze accommodatie of gelijk boeken? Klik hier


bottom of page