top of page

Glutenvrij bij Eckenhof in Salzburgerland


Glutenvrij bij Eckenhof

In het zuidelijkste puntje van Salzburgerland ligt de kleine gemeente Sankt Michael im Lungau. B&B Appartementenhuis Eckenhof beschikt over een aantal appartementen en tweepersoonskamers. Het complex is gelegen naast een gondelbaan, wat het een uitstekende locatie maakt om te wintersporten.


Een lezer van deze website beveelt de accommodatie aan omdat ze er erg goed glutenvrij heeft kunnen eten en schrijft het volgende: "Afgelopen week ben ik in Oostenrijk geweest bij Eckenhof, gerund door Nederlandse eigenaren. Ze weten veel van glutenvrij eten af en hebben ook enkele familieleden met coeliakie. Je kunt de ochtend starten met een goed ontbijt en de eigenaren weten je prima op weg te helpen naar restaurants die glutenvrij serveren. Het glutenvrije ontbijt bestond uit apart verpakte broodjes van Schär. We konden kiezen uit verschillende soorten, daarnaast waren er ook crackers en muesli. We kregen een apart bord met beleg en konden van de counter fruit en andere soorten beleg pakken. Er waren drie soorten huisgemaakte jams en heerlijke koffie en thee. "


Vergeet niet tijdens je boeking aan te geven dat je glutenvrij moet eten, lactosevrij is ook mogelijk.


Heb jij ook zo'n goede ervaring gehad in een hotel of B&B? Stuur me een berichtje en deel het met andere glutenvrije reizigers!


Wil je meer weten over deze accommodatie? Klik dan hier.

bottom of page