top of page

Hotel Sol Barbacan, glutenvrije opties op Gran Canaria


Hotel Sol Barbacan, glutenvrije opties op Gran Canaria

Op het prachtige Gran Canaria ligt hotel Sol Barbacan, vlakbij de zee en het centrum. Het hotel beschikt over moderne appartementen en bungalows, met mogelijkheden om zelf te koken. Door het ruime aanbod aan activiteiten en de zwembaden hoef je je geen moment te vervelen.


Een lezer van de website beveelt dit hotel aan vanwege de vele glutenvrije mogelijkheden en schrijft het volgende: "Er is een zeer uitgebreid ontbijt-en dinerbuffet, de koks weten waar ze het over hebben en kruisbesmetting staat hoog in het vaandel. Mijn dochter is erg gevoelig maar heeft nergens last van gehad. Brood wordt afgebakken in een aparte oven, er wordt een aparte pan gebruikt voor eieren met spek en er zijn verschillende soorten yoghurt, koekjes, cakejes, vers fruit en cereals. Bij het dinerbuffet was er veel mogelijk en kon ze uit van alles kiezen. Ook in de omgeving zijn veel restaurants te vinden waar glutenvrij gegeten kan worden. De Burger King heeft een aantal 'sin gluten' burgers, daarnaast bieden andere restaurants op de boulevard glutenvrije pizza, paella en allerlei andere lekkere gerechten. In Las Palmas zit ook een glutenvrije bakkerij, Pastelería Singlutencake, een echte aanrader!"


Vergeet niet tijdens je boeking aan te geven dat je glutenvrij moet eten.


Heb jij ook zo'n fantastische ervaring gehad in een hotel? Stuur me een berichtje en deel het met andere glutenvrije reizigers!


Meer weten? Klik hier
Comments


bottom of page